Antrankiai dėl įvairių priežasčių yra vienas populiariausių sekso žaislų. Jie yra universalūs, paprasti naudoti ir tikrai linksmi. Galbūt manote, kad vienintelis būdas naudoti antrankius yra aplink riešus, tačiau iš tikrųjų yra daugybė būdų, kaip su jais būti kūrybiškiems. Taigi kitą kartą, kai norite paįvairinti savo žaidimus lovoje, pateikiame keletą įdomių idėjų:

Surakinkite savo ir partnerio riešus kartu

Nors ir elementaru, bet savo riešo prirakinimas prie partnerio riešo yra labai efektyvus. Iš pradžių tai gali atrodyti sudėtinga, tačiau tai įdomus būdas galvoti apie naujas sekso pozicijas lovoje ir ne tik.

Antrankiai prie kėdės

Kitas geras būdas atsiskleisti kūrybiškumui sekso metu yra naudoti kitus daiktus. Ir šiam kartui tereikia kėdės, poros antrankių ir žaismingo mąstymo. Vienas įdomus būdas – surakinti antrankiais abejus partnerio riešus prie kėdės, kol partneris stebės kaip nusirengiate.

Antrankiais surakinkite riešus už nugaros

Riešų surakinimas antrankiais už nugaros yra puikus būdas paįvairinti šuniuko stilių ir visiškai valdyti savo partnerį.

Žaidimas vaidmenimis

Antrankiai puikiai tinka vaidmenų žaidimui, nes tai ganėtinai paprasta: galite būti policininkas arba nusikaltėlis ir betkuri rolė bus vienaip ar kitaip smagi Jums abiem.

Naudokite juos užrištomis akimis

Jei vien antrankiai Jūsų pakankamai neužveda, jų naudojimas su kitais sekso žaislais yra labai įdomus eksperimentinis būdas. Surakinkite antrankius savo partnerio riešus ir užriškite raištį aplink akis, Jūsų laukia smagi naktis.

Naudokite juos su išankstiniu žaidimu

Panaudokite antrankius išankstiniam žaidimui, tada turėsite daugiau laisvės, kai iš tikrųjų užsiimsite seksu. Tai įdomus būdas užvesti partnerį ir pasiruošti kitam veiksmui.

Riešų suraišiojimas antrankiais yra tikrai įdomus būdas suteikti partneriui visišką kontrolę, ką jie su jumis daro, tačiau Jūs vis dar turite vietos ir kitiems žaidimams.